Ukládání konfigurací
Naučte se ukládat, verzovat a sdílet své designy
Ukládání vaší práce
Klikněte na tlačítko "Uložit" ve spodní liště pro uložení konfigurace. Můžete jí dát název a volitelný popis.
Historie verzí
Při každém uložení můžete vytvořit novou verzi. To vám umožňuje sledovat změny a obnovit předchozí verze, pokud je potřeba.
- 1
Uložit jako novou verzi
Přidejte k verzi zprávu popisující, co se změnilo
- 2
Zobrazit historii
Klikněte na tlačítko "Verze" pro zobrazení všech uložených verzí
- 3
Obnovit verzi
Klikněte na "Obnovit" u libovolné verze pro návrat k tomuto stavu